Indlæser
Nytårsmenu ud-af-huset
Dato og tid
Søndag d. 31. december 2017 kl. 10:00 til 12:00
Tilmeldingsfrist
Torsdag d. 28. december 2017 kl. 12:30
Sted
DGI Huset Vejle,
Willy Sørensens Plads 5,
7100 Vejle
DGI Huset Vejle
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Nytårsmenu ud-af-huset
Arrangementsbeskrivelse
Gør din nytårsaften helt speciel med den perfekte nytårsmenu. Det eneste du skal gøre er at dække bordet, varme og anrette maden - du får endda video med vejledning til den helt perfekte anretning - så bliver det ikke nemmere...
Nytårsmenu ud af huset
Forudbestilles, min 2 couverter, senest torsdag den 28. december kl. 12.30
Nytårsmenuen er tilberedt, lige til at varme og klar til afhentning i Caféen søndag den 31. december mellem 10 og 12.
Forret
Hummerbisque, grillede hummerhaler, friterede krydderurter, grøn urteolie & hjemmebagt surdejsbrød
Hovedret
Grillet kalvemørbrad , pommes Anna, ristede svampe, bagte gulerødder med urtepesto, syrlige æbler med rosmarin & rødvinssky
Dessert
Kraftig chokoladebrownie, hjemmelavet vaniljeparfait, crunch af hvid chokolade, glaserede blommer & havtorngele
Pris:
2 retter 255,- kr/person (Udsolgt)
3 retter 295,- kr/person
Ved bestilling af alle tre retter, giver vi en lille appetizer med i prisen
Mulighed for tilkøb:
-
OST: 3 unika oste med hjemmesyltet garniture & mandler
Pris 55,- kr/person - NATMAD: Kartoffelsuppe med bacon & surdejsbrød
Pris 45,- kr/person - BOBLER: Cava pr. flaske 100,- kr
Bestilling
1) Vælg antal couverter.
2) Ønsker du også ost, natmad eller Cava vælger du det under feltet "Tillægsydelser".
3) Tryk på "Start tilmelding" og indtast dine kontaktoplysninger. Noter hvad tid du forventer at hente maden. Så har vi den pakket og klar til dig.
4) Accepter betingelserne og tryk på "Foretag tilmelding".
5) Afslut med betaling.
Du får tilsendt en kvittering, som du bedes medbringe når du henter maden.
Og så er det ellers bare hjem og sætte sig til bords.
Velbekomme!
DGI Huset Vejle
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >